Image Alt

Verzekeringen & Hypotheken

“Alles onder één dak aan de Gasthuisstraat 23”

Boesveld Assurantiën

Boesveld Assurantiën is een onafhankelijk en regionaal assurantiekantoor waarbij service hoog in het vaandel staat. Door nauw samen te werken met diverse specialisten kunnen ze particuliere en zakelijke klanten op heel breed terrein helpen. Doordat we samen in een pand gevestigd zijn hebben we de ideale combinatie in huis. Je kunt bij ons namelijk terecht voor alles omtrent wonen, verzekeren en financiën.

Particuliere- en zakelijke verzekeringen

Voor een particuliere verzekering ben je bij Boesveld Assurantiën aan het juiste adres. Bij elke klant wordt de persoonlijke situatie onder de loep genomen voor een passend advies. Denk bijvoorbeeld aan een zorgverzekering of autoverzekering, maar ook een levensverzekering of uitvaartverzekering. Naast particuliere verzekeringen geeft Boesveld ook advies over bedrijfsverzekeringen. Ze denken mee welke verzekeringen noodzakelijk zijn voor jouw onderneming en geven je inzicht in de verschillende opties.

Advies op maat

Door goede contacten met verschillende verzekeringsmaatschappijen kan Boesveld Assurantiën jou extra goed helpen. Het stelt ze in staat om oplossingen te vinden die naadloos aansluiten op jouw (financiële) wensen en situatie. Een tussenpersoon als Boesveld biedt extra voordelen. Door hun ervaring weten ze precies wat de beste aanpak is voor elke situatie. Ze hebben alle kennis in huis, dus jij kunt je zaken gerust uit handen geven en met alle vragen bij ze terecht.

Waarvoor kun je allemaal terecht bij Boesveld Assurantiën?

Particuliere Verzekeringen

Zakelijke Verzekeringen

Hypotheken

Pensioen

Een goede combinatie

Boesveld Assurantiën staat voor kwaliteit, deskundigheid en optimale betrokkenheid. Juist daarom zijn we ook zo’n goede combinatie, want we delen dezelfde waarden. We begrijpen dat verzekeren, het zoeken van een huis of financieel advies maatwerk is en verplaatsen ons zoveel mogelijk in jouw persoonlijke situatie. Daardoor ben je altijd verzekerd van het beste advies. Aan de Gasthuisstraat 23 hebben we alles onder één dak. Ons kantoor is makkelijk te bereiken en ligt in hartje Winterswijk. Loop gerust eens binnen voor een kop koffie of thee!

Een vraag over een van de diensten van Boesveld Assurantiën?

logo-funda
logo-nvm
logo-vastgoedcert
logo-nrvt
logo-nwwi
You don't have permission to register