Image Alt

Over Annet

“Wat is er nou leuker dan wanneer je van je passie je beroep kunt maken?”

Interesse voor de makelaardij

Van jongs af aan had ik al interesse voor woningen en gebouwen. Toen ik een keer een dag mocht meelopen met een makelaar was de keuze voor de makelaardij dan ook al snel gemaakt. De makelaardij is echt mijn passie en ik heb daar mijn beroep van mogen maken!

Een eigen werkwijze

Vanaf 1999 heb ik gewerkt op een makelaarskantoor in de regio, en vanaf 2004 ben ik gecertificeerd Makelaar en Register Taxateur. Na al die jaren ontwikkel je een eigen werkwijze en op een gegeven moment dacht ik: “Er kan zoveel anders en beter. Op mijn manier!” Toen besloot ik om een eigen kantoor te beginnen in Winterswijk met als doel laagdrempelig en toegankelijk te zijn. Kleinschalig, met veel tijd en aandacht voor de klanten en de woningen die te koop staan. Maar naar buiten toe wel ‘groot’ en goed zichtbaar. Als kantoor ben ik dan ook aangesloten bij de NVM en al het aanbod komt natuurlijk op Funda. Persoonlijk, maar wel professioneel!

Een huis aankopen, verkopen, of taxeren

Ik help je graag met alles wat met dit vak te maken heeft. Of het nou gaat om het aankopen van jouw droomwoning, het verkopen van het huis waar je zo veel jaren fijn hebt gewoond, of het taxeren van je huis op waarde. Laat me weten waar ik je mee kan helpen en samen kijken we wat de beste aanpak voor jouw situatie is. Wie weet tot snel!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

logo-funda
logo-nvm
logo-vastgoedcert
logo-nrvt
logo-nwwi
You don't have permission to register