Image Alt

“Zal ik een taart gaan bakken voor de bezichtiging?”

“Een taart doet het altijd goed, maar ik heb ook nog wel een aantal goede tips voor je!”

Je huis verkopen

Als verkoper wil je natuurlijk zo snel mogelijk je woning verkopen tegen de beste prijs en je wilt er zo min mogelijk ‘gedoe’ mee hebben. Als Makelaar wil ik dat ook! Ik help je hier graag mee. Lees verder om te ontdekken hoe ik te werk ga.

a

Analyseren

Wat is jouw huis écht waard?

Wil je echt graag je huis verkopen? Of kies je liever voor een prijs waarvan je vooraf al weet dat je die nooit zult krijgen? Ik steek veel tijd en energie in uitgebreid vooronderzoek zodat we een realistische waarde kunnen bepalen van jouw woning. Aan de hand hiervan gaan we samen de juiste vraagprijs bepalen.

a

Doelgroep

Op zoek naar de juiste kopers voor jouw huis

Je huis in de verkoop zetten en rustig achterover leunen is geen optie. Als Makelaar  zal ik dus actief op zoek moeten naar de koper van jouw huis. Daarom stellen we eerst duidelijk het kopers profiel en de doelgroep vast. Daar zal ik mijn strategie op gaan aanpassen.

a

Presentatie

Hoe presenteren we de woning?

Ik laat mooie professionele foto’s en plattegronden maken, deze ga ik gebruiken voor de brochures en voor het internet. Iedere koper (en ook zijn vrienden en familie!) kijkt tegenwoordig op Funda, op basis van de foto’s en de tekst wordt dan een eerste selectie gemaakt. Het is dus belangrijk om een goede eerste indruk te geven!

a

Mond-tot-mond reclame en plaatselijke bekendheid

De koper woont vaak dichtbij

Er wordt nergens zoveel over gesproken als over woningen die te koop staan. Ik ga er dus zoveel mogelijk bekendheid aan geven dat je woning te koop staat: Als NVM Makelaar plaats de woning op Funda, social Media wordt ingeschakeld, mijn kantoor heeft ook altijd zoekers in het bestand die op zoek zijn naar een koopwoning, mensen lopen langs onze etalage of zien het Te Koop bord in de tuin staan……

a

Bezichtiging

Je woning optimaal presenteren

Ik zal tips geven hoe je de woning het beste kunt presenteren tijdens de bezichtiging. Als makelaar weet ik waar de kopers op letten en hoe de woning het beste tot zijn recht komt. Ik zal de mensen die komen bezichtigen rondleiden en informeren zodat ze alle juiste informatie krijgen die ze moeten weten

Verkoopstrategie

De beste aanpak voor jouw huis

Als verkoper verkoop je natuurlijk niet dagelijks je woning, als Makelaar doe ik dat wel! Ik zal het hele verkoop proces begeleiden en zo goed mogelijk informeren en adviseren, als verkoper kun je altijd overleggen. Het is mijn doel om kleinschalig te blijven, zodat ik veel tijd en aandacht kan geven aan de woningen die te koop staan.

Als verkoper wil je graag zo goed en zo snel mogelijk je woning verkopen (zonder gedoe achteraf!) als makelaar wil ik dit ook!

Wil jij je woning gaan verkopen? Bel me dan!

logo-funda
logo-nvm
logo-vastgoedcert
logo-nrvt
logo-nwwi
You don't have permission to register