Image Alt

“De bank vraagt om een ‘gevalideerd rapport’. Weet jij wat ze bedoelen?”

“Jazeker! Ik kan dit taxatierapport voor je opmaken. Tenzij ik al bij de aankoop betrokken ben.”

Je huis laten taxeren

Als de bank om een ‘gevalideerd rapport’ vraagt willen ze graag een taxatierapport hebben van de woning waar ze een financiering voor geven. De woning die jij wilt kopen dus. In dit taxatierapport staat de waarde van de woning vermeld en er wordt gekeken of je nog dingen wilt gaan verbeteren of verbouwen na de aankoop.

Register Taxateur

Een ‘gevalideerd rapport’ houdt in dat een andere organisatie (een validatie instituut) het rapport nakijkt en goedkeurt. Zo is de bank verzekerd van een betrouwbare en correcte taxatie. Dit taxatierapport mag alleen worden worden opgemaakt door iemand die naast makelaar ook Register Taxateur is (RT). De persoon moet vermeld staan in het NRVT, het Nederlands Register voor Taxateurs. Wil jij je woning laten taxeren en heb je een gevalideerd rapport nodig? Dan kan ik dit voor je doen. Behalve als ik al ben betrokken bij de aankoop van de woning.

Ik ben...

Aangesloten bij het NWWI

Ingeschreven bij het NRVT

Lid van NVM

Taxatierapport nodig?

Als koper heb je een (gevalideerd) taxatierapport nodig voor de financiering voor je nieuwe woning. Ook als je een lening nodig hebt voor een verbouwing vraagt de bank om een taxatierapport. Je wilt je hier eigenlijk helemaal niet mee bezig houden, maar het is wel belangrijk dat het goed en snel geregeld wordt. Ik kan je hier mee helpen. Heb je een taxatierapport nodig? Bel me dan!

Heb jij een taxatierapport nodig? Ik help je graag!

logo-funda
logo-nvm
logo-vastgoedcert
logo-nrvt
logo-nwwi
You don't have permission to register